Alle deelnemers bedankt.

Het zit er voor dit jaar bijna op, nog een geweldige kookexperience te gaan. Namens de volledige brigade willen we alle deelnemers die zijn geweest bedanken, we vonden het een feest om te doen. Ook willen we iedereen bedanken voor de complimenten, de mooie input en vooral de gezelligheid. Voor de onderstaande kookexperience kunt u zich nog gewoon inschrijven. Natuurlijk gaan we in 2014 weer door met een hele nieuwe serie kookworkshops.

Ongelooflijk bedankt, jullie waren geweldig.

Herman den Blijker
En het hele team van restaurant Las Palmas

Kerst experience 2013

Herman en de brigade presenteren u de restaurant Las Palmas kerst experience. In restaurant Las Palmas zijn de tafels gesierd door oesters, fruits de mer, bouillabaisse, vlees, wild en gevogelte. Dit alles vergezeld met mooie wijnen en afgesloten met de meest uiteenlopende vette lopende kazen of een grandioos dessert. In Las Palmas vieren wij het hele jaar door feest, ook tijdens onze kerst experience.

Tijdens onze kerst experience hebben wij het genoegen u mee te nemen op Hermans kerstavontuur. Een avontuur dat in het teken staat van kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven en eten. Het gebruik van uw zintuigen is het allerbelangrijkste tijdens onze kerst experience. Herman en zijn brigade nemen u mee op een avontuurlijke tocht van cocktails, vette vis, mooi gerijpt vlees en heerlijke wijnen. Tijdens deze kerst experience nemen wij u mee op avontuur langs vier overheerlijke thema’s.

Meer weten? Klik snel hier.

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.