Apr Jus en sauzen

Herman AD-rode wijnjus

Ook voor de jus gebruik je goede wijn

Oubollig? Welnee… met een geslaagde rode-wijnjus maak je zelfs van gebakken raamkozijn nog een topgerecht. Maak uw gerechten nog net een beetje lekkerder met een eigengemaakte jus of saus. Het kan uw gerecht enorm opwaarderen wanneer u er een saus uit eigen keuken bij serveert. Velen zien op tegen het bereiden van een verse saus maar dit is helemaal niet nodig. Onze chefs vertelt u alle ins en outs over basissauzen en jus en welke variaties u kunt maken aan de hand van een goede basis. Wat kan er mis gaan als je een saus of jus maakt (te dik, te dun, klontjes)? Hoe los je dit op? Tijdens deze workshop komen diverse warme en koude sauzen als mede jus aan bod. En, er wordt natuurlijk ook gegeten.

Wat gaan we u leren?

  • Hollandaisesaus;
  • Bearnaisesaus;
  • Beurre Blanc;
  • Beurre Noisette
  • Kippenbouillon;
  • Jus de veau;
  • Mayonaise;
  • French dressing;
  • Kruidendressing;
  • Rode wijnsaus.

Data:

22 april 2017

Programma:

11.00 uur ontvangst in restaurant Las Palmas;
11.30 uur voorstellen keukenbrigade;
12.00 uur start kookworkshop;

Prijs:

125,00 euro per persoon inclusief alle materialen en bijpassende wijnen.
Deze exclusieve kookworkshop is voor maximaal 12 personen, vol is vol.

Voor inschrijven klik hier.