Catering

Iets te vieren?

Wij vieren het hele jaar door feest

Dagelijks heten wij u van harte welkom bij restaurant Las Palmas voor een fantastische avond in goed gezelschap. Bij Las Palmas worden de tafels gesierd door oesters, fruits de mer, bouillabaisse, vlees, wild en gevogelte. Dit alles vergezeld met mooie wijnen en afgesloten met de meest uiteenlopende vette kazen of een grandioos dessert. Bij Las Palmas vieren wij het hele jaar door feest.

Binnenkort feest bij u? Of iets anders te vieren? Wij bieden oneindig veel mogelijkheden voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden. Van sit down dinners tot walking dinners. Van bedrijfsfeesten tot zakelijk dineren, bij u op locatie, een mooie locatie in het land of Las Palmas volledig afgehuurd, alles is mogelijk.

Heeft u iets te vieren? Ons team en onze geweldige gerechten zullen zorgen voor een onvergetelijk evenement. Vanzelfsprekend bieden wij dezelfde hoge kwaliteit en service die u van restaurant Las Palmas gewend bent. Wij koken uitsluitend met de meest pure en dagverse seizoensproducten. De aanvoer van de mooie typische Las Palmas producten variëren zeer in de verschillende jaargetijden. Daarom kiezen wij er steeds vaker voor om u seizoensgebonden gerechten aan te bieden, welke uitblinken in hun volle, rijpe smaken. Wij doen u graag een voorstel afgestemd op uw wensen en rekeninghoudend met al het moois wat het desbetreffende seizoen te bieden heeft.

Voor meer informatie evenementen@restaurantlaspalmas.nl

Las palmas extra workshop schaal en scheldieren