Teambuilding

Met collega`s een gezellige kookworkshop of kookdemonstratie volgen en afsluiten met een mooi diner of wijnproeverij? Of wilt u een stapje hoger en HERRIE in het restaurant of misschien met z’en allen de maas op met HERRIE op het water? Het kan, lekker actief maar vooral genieten!

Neem bijvoorbeeld onze kookdemonstraties. Wij ontvangen u met een heerlijk glas bubbels in onze Private Dining die voor deze speciale gelegenheid is omgetoverd tot kookstudio. Daar geeft onze chef u een geweldige kookdemonstratie. U kunt kennisnemen van een uitgebreide uitleg over de keuken en de te bereiden gerechten. De inhoud van het programma is natuurlijk bespreekbaar. Aansluitend bieden wij u een overheerlijk typische Las Palmas 3, 4 of 5 gangen chefs menu. Dit alles vergezeld met mooie bijpassende wijnen.

Bent u naast een teambuilding ook op zoek naar passie, avontuur en spanning dan moet u komen varen met onze supersnelle RIB-boten.Volgens Herman den Blijker een absolute belevenis die je (-ook in de winter…) echt eens meegemaakt moet hebben. En ben je eenmaal geweest… dan wil je nooit meer anders! 275 pk, een professionele instructeur en een mooie lunch of verrukkelijk diner in restaurant Las Palmas zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke dag.

Onze mogelijkheden;

Herrie in het restaurant

Herrie op het water

Koken met cocktails

 

De teambuilding kan door ons gecombineerd worden met andere activiteiten en hebben flexibele aanvang- en eindtijden, vraag hier naar de mogelijkheden.

 

 

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.

Comments are closed.