De eerste Luie Zondag was geweldig

In een van de boeken van Herman den Blijker staat het zwart op wit, “ zo’n grote kale kop spreek je niet tegen”. Want als ie gelijk heeft, heeft ie gelijk. Zo ging het ook afgelopen zondag.

Want de traditie van de Fransen, Belgen en Engelsen om op zondagmiddag met familie, vrienden en kennissen te genieten van goed eten, sprak Herman al heel lang aan. Hij nam daarbij de Sunday Roast als voorbeeld. Vaak deed moeder maar nog vaker vader haar/zijn stinkende best om een groot stuk gebraad op tafel te krijgen. Was het gelukt, dan kon het feest los barsten. Kon zoiets ook in Nederland? Herman dacht van wel en hij kreeg gelijk.

Het was afgelopen zondag van twaalf uur tot een uurtje of zes een geweldige middag in restaurant Las Palmas. Wat je noemt een echte lekkere luie zondag met echt eten en in een heerlijke ontspannen sfeer. Iedereen kwam binnenvallen wanneer ze dat maar wilden. Hadden ze zin om met wat vrienden een kaasplank te nemen en mooie wijnen te drinken, dan kon dat. Sommige gasten wilden wat meer en gingen lekker aan de steak tartare met een frisse salade en dikke frites. Een gezellige familie uit het noorden van het land ging voor een royale plateau fruits de mer met een mooie fles bubbels.

Alles kon en alles mocht, het was vrijheid, blijheid, en heerlijk bijkomen in een informele sfeer, daar draaiden alles om. Herman heeft gelijk gekregen, want op zondag zakken we voortaan af naar de Wilhelminapier, lekker pierewaaien in Las Palmas. We gaan met de Lekker Luie Zondagen een mooie traditie op de kaart zetten.

We willen bij deze alle gasten van afgelopen zondag bedanken voor een geweldige middag en bent u niet geweest? U bent elke zondag van harte welkom.

BJ1V1dtCAAAMtbl

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.