Diner menu

Wij doen u ook graag een voorstel aan tafel

Afgestemd op uw wensen en rekeninghoudend met al het moois wat dit seizoen te bieden heeft. U kunt zelf het aantal gerechten vaststellen. Ervaar het zelf!

Voorgerechten

  • Zalm | met couscous | chorizo en komkommer |  € 17,50;          
  • Vitello tonnato | € 19,50; 
  • Gebakken vongole | met pijlstaartinktvis en knoflook  | € 17,50;
  • Terrine van kalfswang | met eendenlevercrème en perencompote | € 19,50;
  • Dungesneden koningsvis | met gember, bosui en XO saus | € 17,50.

Oesters

  • Gold Beach | Bretagne, nr 3 | 6 stuks | € 28,50;
  • Sélection d’Or | Marenne nr. 4 | 6 stuks | € 30,50;
  • Gillardeau | Charente-Maritime nr. 3 | 6 stuks | € 37,50;
  • Zeeuwse Platte | Zeeland, 5/0 | 6 stuks | € 40,00

Schaal en schelpdieren

  • Kreeft | Thermidor | € 42,50;
  • Kreeft | gebakken | € 42,50;
  • Kreeft | gekookt | € 42,50;
  • Wilde gamba | van de plancha met knoflook|  € 32,50;       
  • Plateau Las Palmas | warm geserveerd | kreeft | langoustine | gamba’s | garnalen | krab (vanaf 2 personen) € 49,50 p.p.

Hoofdgerechten

Vis

  • Hele zeebaars | in zoutkorst | € 29,50;
  • Gebakken tong | op de graat met mango en vadouvan | € 29,50;
  • Schelvisfilet | met aardappelzalf, wortel en citroenolie | € 29,50;
  • Hele poon | met venkel, kappertjes en bieslook|  € 29,50;
  • Bouillabaisse | per 2 personen rijkelijk gevuld in midden op tafel | € 31,25 p.p.

Vlees

  • Gekonfijte eendenbout | met witte bonen cassoulet| € 29,50;
  • Gebakken zwezerik | met gestoofde kalfssukade en truffel | € 38,50;
  • Spaanse Wagyu | Rubia Gallegia | dagprijs
  • Côte de boeuf | van het Hereford rund |600 gram | € 84,50
  • Ocean beef | rib-eye | € 44,50

Dessert

  • Crème brulee | € 14,00;
  • Kaasplank | € 15,00; 
  • Lemon curd  | € 14,00;
  • Chocolade brownie | € 14,00;
  • Witte chocolade cheese cake | € 14,00

Menu’s

  • Onze keuken kan ook speciaal voor u een menu samenstellen. Geef aan wat u niet lekker vindt of wenst en dan gaan wij voor u speciaal aan de slag |  4 gangen vanaf € 59,50 per persoon |  uit te breiden naar 5, 6 of 7 gangen à € 10,00 per extra gang.

Wij zien uit naar uw komst.