Eerst snuffelen en dan smikkelen

Swan Market, de lifestyle markt van Rotterdam!

Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Mode, sieraden, vintage, accessoires, betaalbare kunst, etc. zijn ruim vertegenwoordigd tijdens Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke horeca en live muzikale optredens. De gezelligheid bij Swan Market wordt gecreƫerd door de variƫteit aan bezoekers; een goede mix tussen jong en oud, stelletjes en gezinnen met kinderen, het loopt door elkaar en maakt plezier met elkaar.

Swan Market is in de winter van 2010 begonnen in leegstaande winkelpanden in de Zaagmolenstraat in Rotterdam. De volgende edities hebben plaatsgevonden op het evenementendeck van Garage C (voormalig Rotabs Style Center). In de zomer van 2012 was het Museumpark het decor van de eerste Festival-editie. De Festival-edities trekken tussen de 6.000 en 8.000 bezoekers. www.swanmarket.nl

Swan Market restaurant Las Palmas

Editie 2014

Zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 van 12:00 uur tot 18:00 uur.
Fenixloods I
Veerlaan 9
Rotterdam
Toegang: 1 euro

Kom aanstaande zondag lekker snuffelen in Rotterdam en combineer je bezoek met een heerlijke late lunch in restaurant las Palmas. Het is bij ons elke zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur luie zondag. U bent van harte welkom. Alvast reserveren, 010-2345122.

 

 

 

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.