Extra kookworkshop

De eerste twee waren snel vol, daarom voor de echte liefhebber op 15 maart een extra kookworkshop schaal en schelpdieren.

Moet je voorstellen. Je zit op een terras, de zee beukt vlak voor je tafel tegen de rotsen. Op de tafel staat een piramide van schelp- en schaaldieren, een plateau de fruits de mer. Het beste uit de oceaan op ijs, mooier bestaat niet. Rauw wat rauw moet zijn en de rest precies de juiste garing. Goed brood, boerenboter en zelfgemaakte mayonaise ernaast. Je neemt een slokje van een fris wit wijntje, knoopt het servet om en gaat aan de slag met de berg venusschelpen, langoustines, krab, zeeegels, kreeft, oesters, mosselen, kokkeltjes en ander topspul. Gezellig het vlees uit de scharen pulken en de schelpjes leegslobberen.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

 

 

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.