Gras, zon en lekker kluiven

Op donderdag 17 april 2014 was de Kennissenclub en restaurant las Palmas te gast bij Cor van Zadelhoff op zijn landgoed Groot Kantwijk te Vreeland.

Gastheer Cor van Zadelhoff ontving de Kennissenclub op zijn prachtige landgoed Groot Kantwijk te Vreeland. Twee jaar geleden was de Kennissenclub al te gast op het schitterende en stijlvolle landgoed Groenevecht te Breukelen, ditmaal wilde zij de belevenis meegeven van ‘back to basic’, goed, lekker, puur en goed verzorgd. Aangezien het event enkele dagen voor pasen plaats vond werd er gezorgd voor een mooie paastouche. Dus werden er heerlijke gegrilde kippen geserveerd door Herman den Blijker en de brigade van restaurant Las Palmas.

De kennisenclup restaurant Las palmas  (7)

Kluiftijd

Sap tot aan je ellebogen, het vlees valt van de botten. Kippetjes van de grill, niets is zo lekker. Dankzij deze smaakbommen ga je geheid kiplekker door het leven!

De kennisenclup restaurant Las palmas  (6)

Heeft u zelf iets te vieren?

Ons team en onze geweldige gerechten zullen zorgen voor een onvergetelijk evenement. Vanzelfsprekend bieden wij dezelfde hoge kwaliteit en service die u van restaurant Las Palmas gewend bent.
Wij doen u graag een voorstel afgestemd op uw wensen en rekeninghoudend met al het moois wat het desbetreffende seizoen te bieden heeft. Voor meer informatie klik hier.

 

 

 

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.