Grootse opening van Treuren met Herman den Blijker

ROTTERDAM – Op zaterdag 5 oktober vindt de grootse opening plaats van de verbouwde winkel van Treuren in Rotterdam. Familiebedrijf Treuren is al meer dan 100 jaar hét adres voor wild en gevogelte van de hoge kwaliteit in Rotterdam en omstreken. In de nieuw verbouwde winkel vindt vanaf 11.30 uur een ware kookestafette plaats met bekende Rotterdamse sterrenchefs, zoals Herman den Blijker, Marco Somer, Eric van Loo en Cees Helder.

De officiële opening wordt gedaan door de goede relatie van Treuren, Herman den Blijker om 12.00 uur. De opbrengst van de kookestafette is voor Stichting Jarige Job.

Met de nieuwe winkel is Treuren helemaal klaar voor de toekomst. Het is een winkel geworden in een sfeer die helemaal van deze tijd is. De nieuwe winkel is de perfecte locatie voor een unieke kookestafette. Voor bezoekers en winkelend publiek dé gelegenheid om kennis te maken met de kookkunsten van echte topchefs. De sterrengerechtjes die de koks maken, zijn namelijk te koop voor slechts € 3,50. Ieder uur een andere chef. Ieder uur een ander gerecht. Een buitenkans!

Treuren heeft ervoor gekozen een goed doel te koppelen aan deze grootse opening. Het is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend om feest te vieren en daarom gaat de opbrengst van de verkoop van de gerechtjes naar Stichting Jarige Job. Hoe meer gerechtjes worden verkocht, hoe groter de opbrengst zal zijn.

Het programma van de kookestafette is:

11.30 uur – 12.30 uur Marco Somer, De Harmonie;

winnaar gouden pollepel 2013. Marco Somer maakt zijn signatuurgerecht met tamme eend;

12.30 uur – 13.30 uur Herman den Blijker, Las Palmas;

Herman den Blijker gaat met de big green egg op 2 verrassende manieren kip bereiden;

13.30 – 14.30 uur Erik van LooParkheuvel;

Erik van Loo maakt ravioli met zwarte kip op geheel eigen wijze;

14.30 – 15.30 uur Cees Helder;

Eerste 3-sterrenchefkok van Nederland. Ten slotte laat Cees Helder zien hoe heerlijk wild kan zijn.

Om 12.00 uur vindt de officiële opening plaats door Herman den Blijker

Website: www.treuren.nl
Facebook: www.facebook.com/treurenrotterdam

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.