Herrie in het bedrijf

Herrie in het restaurant Las Palmas

Op zoek naar de juiste teambuilding? Maar niet het traditionele paintballen of mountenbiken? U wilt de boel eens echt door elkaar schudden en u bent niet bang voor een beetje herrie?

Mooi, want bij ons verruilen managers hun laptop voor een keukenschort, zullen directeuren ontevreden klanten gaan bedienen en accountmanagers gaan voor de verandering eens luisteren naar de wensen van hun prospects. Dat gebeurt allemaal in restaurant Las Palmas wanneer we samen met u de rollen eens drastisch gaan omdraaien.

“Zo kan het gebeuren dat een directeur ineens moet luisteren naar iemand die hij normaal gesproken opdrachten geeft”, licht Herman den Blijker toe, “en leert iedereen presteren tot het moment dat de gast de deur uitgaat,” vult Meneer Reimers aan.

Herrie in het bedrijf is een teambuilding/belevingstraining die niet alleen uw bedrijf maar ook restaurant Las Palmas voor een dag volledig op zijn kop zal zetten. U krijgt namelijk voor een dag de sleutel van restaurant Las Palmas. Het wordt voor één dag uw restaurant dat u samen met uw medewerkers zal gaan runnen met als hoogte punt een mooi typisch Las Palmas diner voor al uw opdrachtgevers of relaties.

U staat er natuurlijk niet alleen voor. Meneer Reimers, onze chef en onze brigade nemen u stap voor stap mee door de dag. Maar uiteindelijk is alle eer aan u wanneer uw gasten tevreden en met achterlating van mooie complimenten voldaan uw restaurant verlaten. Wat rest is een afsluitende borrel met uw brigade en dan,,,,,,,,,, de sleutel helaas weer in leveren.

Deze teambuilding is vanaf 15 medewerkers en 50 klanten of relaties.

Wilt u meer weten over deze geweldige teambuilding of voor het maken van een afspraak stuur ons dan hier een mail.

Impressie

6 oktober 2013

Van Domburg Partners

Wij praten op kantoor nog steeds na over het koken, bedienen en het voortreffelijke diner en de ambiance het was fantastische bij jullie.