Jan/feb Basistechniek vis

Jeneverbes AD Column Herman den Blijker Paul de Graaff (5)Deze workshop is voor de echte vis liefhebber. In Restaurant Las Palmas worden immers de tafels gesierd door oesters, fruits de mer, bouillabaisse en mooie verse vis. Onze chefs koken uitsluitend met de meest pure en dagverse seizoen producten en de aanvoer van deze mooie typische Las Palmas producten variƫren dan ook sterk in de verschillende jaargetijden. En dat geldt zeker voor vis.

In deze kookworkshop leert u vis te bereiden op de voor Restaurant Las Palmas zo kenmerkende manier. Eerlijk, vers en hoog op smaak. De kookworkshop is onder begeleiding van een van onze chefs en u krijgt uitleg over de verse producten, hoe u deze schoon maakt, hoe u deze bereid en waar u specifiek op moet letten, kortom wat zijn de geheimen van onze keuken.

Wat gaan we u leren?

  • Platvis fileren;
  • Rondvis fileren;
  • Kraakbeenvis fileren;
  • Het bereiden van verschillende vissen;
  • Het maken van bouillon van de graten.

Data:

21 januari 2017 (helaas al helemaal vol)
22 januari 2017
11 februari 2017 (helaas al helemaal vol)
12 februari 2017 (helaas al helemaal vol)

Programma:

11.00 uur ontvangst in restaurant Las Palmas;
11.30 uur voorstellen keukenbrigade;
12.00 uur start kookworkshop;

Prijs:

125,00 euro per persoon inclusief alle materialen en consumpties en wijnproeverij.
Deze exclusieve kookworkshop is voor maximaal 12 personen, vol is vol.

Voor inschrijven klik hier.