Koken met cocktails

Las Palmas Koken met Cocktails

Programma voorstel;

15.00 uur

Ontvangst in Restaurant Las Palmas met mooi glas bubbels;

16.00 uur

Groep 1, start kookdemonstratie, Alles uit het water is lekker. Dit alles zal plaats vinden in onze Private Dining die geheel tot kookstudio voor u zal worden ingericht. Alles vindt plaatst in een gezellige en informele sfeer waar voor alle aanwezige ook ruimte is voor lekker kletsen en gezelligheid;

16.00 uur

Groep 2, start cocktails maken. Samen met onze zeer ervaren barman zullen er diverse cocktail worden gemaakt. Dit zal gebeuren aan de bar van ons restaurant en ook hier is een gezellige en informele sfeer waar voor alle aanwezige ook ruimte is voor lekker kletsen en gezelligheid;

17.00 uur

Wisselen van de groepen;

18.00 uur / 18.30 uur

Een mooi drie gangen chef-menu in onze Private Dining.

Alles uit het water is lekker

Ook een visliefhebber, maar moeite met de bereiding van vis? Leer dan nu in deze kookdemonstratie hoe u een heerlijk vismenu op tafel zet.  Tijdens deze kookdemonstratie, met de naam, Alles uit het water is lekker, leren we u dat het koken met vis eigenlijk simpel is. Herman den Blijker heeft het altijd al gezegd;

Alles is voor je geregeld, alles is al voor je gedaan. Zo zit dat met de natuur. Je hoeft het alleen maar op de juiste manier te bereiden.

Herman den Blijker vertelt zijn chefs deze kookwaarheid al jaren en zo’n grote glanzende kop spreek je niet tegen. Met de seizoenen mee koken. De rest is namaak, aanstellerij. De truc is dat je begrijpt wat de beste spullen zijn. Door te knijpen, aaien, ruiken, kijken, proeven, je zintuigen te gebruiken. En dan een klein beetje hitte geven, wat zuur en wat zout toevoegen. Klaar. Zit dat eenmaal in je kop, dan lukt alles.  Deze Herman den Blijker kookwaarheid gaat de chef-kok speciaal voor u toepassen tijdens de kookdemonstratie, Alles uit het water is lekker. Dit alles laten we u natuurlijk ook proeven.

Datum;

In overleg (niet op vrijdag en zaterdag)

Aantal personen;

maximaal 30

Prijs;

  • Cocktails maken 42,00 euro p.p.
  • Alles uit het water is lekker en cocktails maken 75,00 euro p.p.
  • Een mooi vier gangen chefs-menu 59,50 euro p.p.
  • Bijpassend wijnarrangement 32,00 euro p.p.
  • Alle andere dranken zijn op nacalculatie basis.

(inclusief ontvangst met bubbels)

Deze teambuilding heeft flexibele aanvang- en eindtijden, vraag hier naar de mogelijkheden.