Mei, de maand van Dinner of Hope

Beste Francesca, Jaap, Peter, Joyce, en Lianne,

Ook dit jaar staat de maand mei in het teken van Dinner of Hope. Een maand van smaakvolle recepten, lekker kokkerellen, een hoop gezelligheid en natuurlijk Orange Babies. We zijn jouw fantastische inzet van vorig jaar zeker niet vergeten. Ontzettend fijn dat je toen geholpen hebt Dinner of Hope tot een succes te maken. De opbrengst van Dinner of Hope 2013 kwam ten goede aan de Countdown to Zero. Mede hierdoor heeft Orange Babies zo’n 60.000 baby’s een gezonde start in het leven kunnen geven. Dit is een geweldig resultaat, maar we zijn er nog niet klaar…

Daarom zou ik je willen vragen; Steun je Orange Babies dit jaar weer door je eigen Dinner of Hope te organiseren? Wat dacht je van een barbecue met vrienden, een hutspot-diner met de familie of een stijlvol diner met collega’s.
Alles is mogelijk, zolang het maar gaat om het samen eten en doneren. Dé ingrediënten voor een gezellig samenzijn met een extra goed gevoel.

Hoe werkt het ook alweer?

In plaats van een flesje wijn of een cadeautje mee te nemen, vraag je aan al je gasten een donatie te doen.
Elke 100,- euro maakt het mogelijk om een baby te redden, wat inhoudt dat het ongeboren kindje gezond en hiv-vrij ter wereld komt.

Kunnen we op je rekenen?

Meld je actie dan aan op www.orangebabies.com (onder het tabje Dinner of Hope) en doe mee!

Met Vriendelijke groet,

Herman den Blijker

 

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.