Mrt schelpdieren

Fruitdemer AD Column Herman den Blijker Paul de Graaff (5)

Rotterdam met zijn mooie haven ligt niet echt aan zee zoals Scheveningen, maar met de juiste wind ruik je het wel, je proeft het bijna. Die zilte geur van de zee. En als je je ogen dicht doet dan zie je die schuimende golven en krijg je zin, zin om een heerlijk fruits de mer te maken.

U gaat met dagverse vis en schaal- en schelpdieren aan de slag tijdens deze masterclass. U maakt samen met onze chefs een fruit des mer om uw vingers bij af te likken. En als de bereiding erop zit, kunt u lekker gaan genieten. Genieten van uw zelf bereide fruit des mer en mooi glas witte wijn.

Data:

04 maart 2017 (helaas al helemaal vol)
11 maart 2017 (helaas al helemaal vol)
12 maart 2017 (helaas al helemaal vol)

Programma:

11.00 uur ontvangst in restaurant Las Palmas;
11.30 uur voorstellen keukenbrigade;
12.00 uur start kookworkshop;

Prijs:

150,00 euro per persoon inclusief alle materialen en bijpassende wijnen.
Deze exclusieve kookworkshop is voor maximaal 12 personen, vol is vol.