Nieuwe openingstijden

Of het nu was voor de lunch, diner of onze luie zondag, wij mochten u als gast op deze momenten altijd welkom heten voor een mooi moment in goed gezelschap, met overheerlijke gerechten en prachtige bijpassende wijnen. Wij willen en zullen dat ook zeker blijven doen in de toekomst.

Wel gaan wij het vanaf 14 mei 2018 voor u een stuk makkelijker maken om ons restaurant te bezoeken zodat u, wanneer u maar wil, kan komen genieten van alles wat ons restaurant aan bijzonderheden te bieden heeft. We lopen graag even met u door de veranderingen heen;

Onze openingstijden worden vanaf 14 mei 2018;

  • Maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur lunch en vanaf 17.00 uur diner. De keuken sluit om 22.00 uur;
  • Zaterdag om 18.00 uur geopend voor diner en de keuken sluit om 22.00 uur;
  • Zondag vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur lunch en vanaf 17.00 uur diner. De keuken sluit om 22.00 uur;

Wat gaan we u bieden binnen deze openingstijden?

12.00 uur tot 16.00 uur, dan serveren wij lunch. U kunt dan komen genieten van onze lunchkaart met allemaal overheerlijke typische Las Palmas gerechtjes uit de Franse en Aziatische keuken. Wij nodigen u dan ook graag uit om op avontuur te gaan en gebruik te maken van onze shared dining mogelijkheden.

17.00 uur tot 22.00 uur serveren wij diner. Tijdens het diner bij Restaurant Las Palmas laten wij u graag genieten van oesters, fruits de mer, bouillabaisse, sushi, Sashimi, vlees, wild en gevogelte. Dit alles eventueel voorafgegaan door een mooie gin-tonic of een overheerlijke cocktail en vergezeld met mooie wijnen en afgesloten met de meest uiteenlopende vette kazen of een grandioos dessert.

U vindt onze menukaarten op onze website. Alle gerechten van onze lunch en dinerkaart zijn een combinatie van de Franse en Aziatische keuken en samengesteld uit meest pure en dagverse seizoensproducten. De aanvoer van deze mooie typische Las Palmas producten variƫren zeer in de verschillende jaargetijden. Daarom kiezen wij er steeds vaker voor om u seizoensgebonden gerechten aan te bieden, welke uitblinken in hun volle, rijpe smaken.

Ook voor het diner nodigen wij u uit om op avontuur te gaan en gebruik te maken van onze shared dining mogelijkheden.

Wij hopen u snel te mogen begroeten,

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.

Comments are closed.