Nov Wild

Herman AD-duifDe herfst is ingetreden, de bladeren veranderen van kleur, het wordt kouder en er breekt weer een gezellige tijd aan in huis. De open haard mag aan en er is tijd om uitgebreid te koken. Wij hebben voor dit jaargetijde een speciale workshop met wild. U gaat een culinair menu bereiden met wild en groenten van dit seizoen en natuurlijk mogen paddenstoelen hier ook niet ontbreken. Tijdens het koken zullen we stilstaan bij diverse wildsoorten en hun bereidingswijzes.

U krijgt tips en trucs en kunt die later thuis makkelijk toepassen. Het zal u verrassen wat u allemaal met wild kunt en dat de smaak heel anders is dan vroeger. Onder het genot van bijpassende wijnen gaat u natuurlijk ook genieten van al het moois dat u zelf heeft bereid.

Data:

12 november 2016 (helaas helemaal vol)
19 november 2016 (helaas helemaal vol)
20 november 2016 (helaas helemaal vol)
26 november 2016 (helaas helemaal vol)
27 november 2016 (helaas helemaal vol)

Programma:

11.00 uur ontvangst in restaurant Las Palmas;
11.30 uur voorstellen keukenbrigade;
12.00 uur start kookworkshop;
17.00 uur einde.

Prijs:

125,00 euro per persoon inclusief alle materialen en consumpties en proeven bijpassende wijnen.
Deze exclusieve kookworkshop is voor maximaal 12 personen, vol is vol.

Klik hier voor uw inschrijving.