Private Dining

Elke dag feest

Aan de voet van de Erasmusbrug, in het hart van Rotterdam, vind je Restaurant Mood. Hier worden de heerlijkste gerechten bereid met uitsluitend pure en dagverse producten. Om de volle en rijpe smaken te waarborgen varieert het menu dan ook per seizoen. Mooie en exquise producten zoals oesters, fruits de mer en wild sieren hier de borden en geven de gasten elke dag weer het gevoel dat het feest is.

Private Dining

Het robuuste, industriële interieur van Restaurant Mood past goed bij de ambiance van Rotterdam en de moderne architectuur van de Wilhelminapier. In het ontwerp van het restaurant is ook de kunst van het koken geïntegreerd. Door de half-open keuken krijgen de gasten namelijk de kans om mee te kijken met de chef. Ook wanneer je de ruimte voor private dining boekt, kan je meekijken in de eigen open keuken van die zaal. Absoluut een beleving dus, een diner bij Restaurant Mood! Elke dag is een uitgelezen moment om Restaurant Mood te bezoeken en te genieten.

Onze mogelijkheden

Wij bieden oneindig veel mogelijkheden voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden. Dineren met een besloten gezelschap? Met familie, vrienden of relaties? Ook dat kan in Restaurant Mood. ‘Private dining’ noemen wij dat. Meneer Reimers zet speciaal voor u de verschillende mogelijkheden even op een rijtje.

Faciliteiten;

  • Maximale capaciteit diner 40 personen;
  • Eigen open keuken;
  • Eigen bar;
  • Wifi.

Wanneer u gebruik wil maken van onze Private Dining klik dan hier. Wij doen u dan een mooi passend voorstel.