Restaurant Las Palmas sluit maître op

Restaurant Las Palmas sluit deelnemers op in een hokje.

banner1

De actie ‘Lock me Up Free a Girl’ waarbij bekende Nederlanders zich vorig jaar mei vrijwillig lieten opsluiten in een hokje om geld in te zamelen voor de aanpak van kinderprostitutie, krijgt van woensdag 29 mei tot en met zaterdag 1 juni een landelijk vervolg. De actie is vorig jaar geïnitieerd door Wimmy Hu en in één van haar restaurants THE RED SUN Amsterdam gehouden. Nu doen er acht horecazaken, verdeeld over heel Nederland, mee. Waaronder Restaurant Las Palmas.

De tweede editie van de actie ‘Lock me Up Free a Girl’ wordt veel groter van opzet, nu er in totaal acht restaurants deelnemen, die allemaal één of meer hokjes in hun zaak inrichten. Dagelijks wordt in ieder hokje van 11 tot 23 uur iemand opgesloten. Een van de acht restaurants is Restaurant Las Palmas. Acht deelnemers zullen zich in Las Palmas laten opsluiten voor 12 uur in een hokje van 1 bij 2 meter in de strijd tegen kindermisbruik. Hiermee proberen zij zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat de stichting Stop Kindermisbruik nog meer meisjes uit de prostitutie kan bevrijden.

De deelnemers in Restaurant Las Palmas zijn o.m

Kinman

 Kin Man Kan (maître Las Palmas)

en Arjan Erkel (Ambassadeur) Wendy Kristy Hoogerbrugge (Miss Zuid Holland)

 

 

 

Klik hier en steun Kin Man Kan en Stop Kindermisbruik.

Met de actie wordt aandacht gevraagd voor de vele duizenden meisjes die in India, China, Bangladesh, Thailand en Cambodja slachtoffer zijn van kinderprostitutie. Deze meisjes worden onder mensonterende omstandigheden in bordelen gevangen gehouden en leven in hokjes van één bij twee meter. Tijdens de actieperiode is Restaurant Las Palmas niet alleen gastheer zodat deze actie mogelijk is. Ook zal er een dessert worden geserveerd waarvan de opbrengst in het geheel gaat naar Stichting Stop Kindermisbruik. Maak dus gerust gebruik van lunch of diner tijdens de actieperiode en bekijk de deelnemers live in hun hokje.

 

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.