Rotterdamse Museumnacht

De ingrediënten voor een mooi Rotterdams weekend. Eerst naar de Rotterdamse Museumnacht en dan een luie zondag in restaurant las Palmas.

UMBRA
Op 8 maart opent de tentoonstelling Viviane Sassen | UMBRA. Laat je overweldigen door de grote ruimtelijke installatie en nieuwe werk, waarin het voor Viviane Sassen kenmerkende spel met schaduw centraal staat. Stap in de speciale RGB- lichtinstallatie van Viviane Sassen en zie wat de kleuren rood, groen en blauw met jouw schaduw doen. Met een speciale foto neem je je schaduw mee naar huis! Kosten foto 5 euro.

Foodmarket met muziek
Voor het entree van het Nederlands Fotomuseum, SKVR en Museum Rotterdam komt het Bunkerplein te staan. Hier kun je terecht voor koffie, fris, bier, wijn, cocktails en heerlijke snacks. Ook zal er muziek zijn van diverse bands en sing&songwriters (verzorgd door de SKVR).

De Donkere Kamer
In De Donkere Kamer, de grootste DOKA van Nederland, beleef je de fotografie. Luister naar bijzondere verhalen uit de Nederlandse fotografie en bekijk korte fotografenfilms in de foto- & filmlounge.

MINI Shuttledienst
Kom naar het Nederlands Fotomuseum in een van de MINI’s (tussen 20.00 en 0.00 uur). Tijdens de rit vanaf de Blaak (bij het Maritiem Museum) of vanaf het Museumpark vertellen de chauffeurs je meer over de Nederlandse fotografie en de tentoonstelling van Viviane Sassen.

Programma:
20.00 – 02.00: Museum geopend
20.00 – 02.00: Foodmarket en muziek
20.00 – 00:00: Stap in onze MINI’s en laat je brengen naar het Nederlands Fotomuseum. De chauffeurs vertellen je alles over fotografie
20.00 – 00.00: Laat je (schaduw) fotograferen in de speciale RGB-lichtinstallatie

Tickets
Passe partouts zijn te koop bij het Nederlands Fotomuseum. Kijk voor prijzen en andere verkooppunten op www.rotterdamsemuseumnacht.nl

We zien uit naar uw komst.

 

 

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.