Sportief en gezellig weekend

De ABN AMRO Marathon Rotterdam beleeft op zondag 13 april 2014 haar 34ste editie. Ook dit jaar zal naast de vele duizenden andere lopers de absolute wereldtop weer aan de start staan op een bruisende Coolsingel. Het marathonweekend is een mix van (top)sport en volksfeest. Geen andere marathon in Nederland kan de sfeer in Rotterdam evenaren met ruim 925.000 enthousiaste toeschouwers langs het parcours.

Bb3brfzIIAE0F67

Gelijk een mooie gelegenheid om te komen genieten van de luie zondag in restaurant Las Palmas.

De traditie van de Fransen, Belgen en Engelsen om op zondagmiddag met familie, vrienden en kennissen te genieten van goed eten, spreekt me al lang aan. Neem de Sunday Roast. Moeder maar nog vaker vader doet haar/zijn stinkende best om een groot stuk gebraad op tafel te krijgen. Is het gelukt, dan kan het feest los barsten.

Kan zoiets ook in Nederland? Ik denk het wel. Het is wel een hoop gedoe met als beloning een vette afwas. Ik stel een alternatief voor. Je komt met wie je maar wilt zondagmiddag van twaalf uur ’s middags tot een uurtje of zes ’s avonds naar Las Palmas om een lekker luie middag te beleven met echt eten en in een ontspannen sfeer. Je mag binnenvallen en weggaan wanneer je maar wilt. Heb je zin om met vrienden een kaasplank te nemen en mooie wijnen te drinken? Helemaal goed. Voel je meer voor een steak tartare met een frisse salade en dikke frites? Komt voor mekaar. Ga je voor een royale plateau de fruits de mer of heb je liever wat kleine hapjes? Het is jouw middag, wij zorgen ervoor. Vrijheid, blijheid, heerlijk bijkomen in een informele sfeer, daar draait het om.

We zien aanstaande zondag uit naar uw komst. Reserveren, 010-2345122.

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.