The Making Off 3

Ontwaken

`Alles ia voor je geregeld, alles is al voor je gedaan. Zo zit dat met de natuur. Je hoeft het alleen maar op de juiste manier te bereiden.’

De Ardèche, zomer 1977. ‘Le Dien’, de chef-kok van het tweesterrenrestaurant in Lamastre vertelde mij de kookwaarheid. Zijn grote kop met groeven sprak je niet tegen. Met de seizoenen mee koken. De rest is namaak, aanstellerij. De truc is dat je begrijpt wat de beste spullen zijn. Door te knijpen, aaien, ruiken, kijken, proeven, je zintuigen te gebruiken. En dan een klein beetje hitte geven, wat zuur en wat zout toevoegen. Klaar. Zit dat eenmaal in je kop, dan lukt alles.

Bovenstaande regels komen uit het boek HERMAN. Dit jaar verschijnt er weer een nieuw kookboek van Herman den Blijker. Het thema is deze keer is vlees. Ook zo benieuwd wat Herman ons in het nieuwe boek allemaal laat knijpen, aaien, ruiken, kijken en proeven. We hebben speciaal voor u een registratie van de fotografie gemaakt. Dan kunt u alvast in de stemming komen.

We verwachten dat Herman’s nieuwe kookboek in september of oktober in de winkel zal verschijnen.

Impressie 3

 

 

 

 

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.