Toprestaurant, helikopter en limousine voor stel uit Zuilen

De gewone Nederlander kan slechts dromen van een personal stylist , first class vervoer en het eten in toprestaurants.

Toch mocht Erik Nicolai uit Zuilen vrijdag samen met zijn vriendin Mignon 24 uur lang genieten van een luxe Vip-behandeling door een prijs in het Miljoenenspel. ”Ik slaap regelmatig in hotels, maar dit soort luxe maak je niet vaak mee.”

In de Amsterdamse Maison de Bonneterie werden Erik (oprichter en eigenaar van een IT-bedrijf) en Mignon van top tot teen in het nieuw gestoken door glamour expert Thijs Willekes. Erik: “toen ik de kleren zag die Thijs voor me had klaargelegd, dacht ik ‘no way’. Maar toen ik het aantrok, bleek het echt gaaf. Dat is het bijzondere van shoppen met een stylist, die haalt je uit je comfortzone.”

Om half tien werd het stel ontvangen met een champagne ontbijt in Hotel American in Amsterdam. Daarna werd er geshopt bij Maison de Bonneterie met stylist Thijs Willekes, gevolgd door een lunch bij Restaurant Fifteen.

Een helikoptervlucht naar Rotterdam volgde om vervolgens met de limousine naar het nieuwe vijfsterren designhotel Mainport te reizen. Daar kreeg het stel visagie en styling van Thijs Willekes. ‘s Avonds werd er per powerboat over de Maas naar het restaurant Las Palmas van Herman den Blijker gereisd. De dag werd afgesloten met cocktails bij cocktailbar Mangusto en een feest in de VIP-sectie van Club Bed. Overnachten gebeurde in Hotel Mainport.

De limousines, toprestaurants, de helikoptervlucht en de overnachting bij een vijfsterrenhotel waren de hoogtepunten voor de miljonairs-voor-een-dag. “Een hotelkamer met een view en een jacuzzi stond op ons verlanglijstje. En de badkamer was super luxe, met een sauna. Ik slaap regelmatig in hotels, maar dit soort luxe maak je niet vaak mee,” besluit Erik.

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.