Veiling kookworkshop voor Xander

We kunnen trots zijn.

De Benefietlunch voor Xander was een groot succes. Namens iedereen ontzettend bedankt voor uw deelname en uw geweldige donatie.

Zoals door Jenny al aangekondigd kunt u ook nog bieden op een geweldige kookworkshop die geheel verzorgd zal worden door de brigade van Asian Glory. Deze wordt gegeven op een zondagmiddag naar keuze in restaurant las Palmas en uw bod omvat een kookworkshop voor maximaal 12 personen, incl. bijpassende wijnen.

De veiling sluit op 31 maart 2013.

klik hier voor uw bod.

Het hoogste bod tot nu toe.

22-03-2013 € 2500. Dit bod is gedaan door Dennis & Angelique Van den Berg / Levels
19-03-2013 € 2400. Dit bod is gedaan door Chainresult
14-03-2013 € 2200. Dit bod is gedaan door Dennis & Angelique Van den Berg / Levels
13-03-2013 € 2000. Dit bod is gedaan door Chainresult
10-03-2013 € 1500. Is het openingsbod en is gedaan door Mappemonde BV

Jullie komen toch ook helpen,,,

Mijn grote vriendin Jenny van Asian Glory heeft haar hart verloren aan Xander. Een klein chinees ventje van 8 jaar oud waarbij op 29 januari 2010 kanker werd geconstateerd. Zoals jullie weten heb ik zelf ook een prachtig ventje. Eentje die mij elke dag met zijn grote blauwe ogen aankijkt en vraagt, pappa wanneer gaan we weer een vissie eten. Mijn hart draait om bij de gedachten dat hem iets zou overkomen en toen ik hem zondag welterusten wenste en terugdacht aan de hulpvraag van Jenny was ik er snel uit.

Je laat je vriendin immers niet in de steek en het vuur en de passie die ik zag bij Jenny om Xander en de Stichting Fight4Xander te helpen heeft mij geraakt. Ik ga samen met Jenny en wat oude maten voor Xander en de Stichting Fight4Xander doen waar ik goed in ben, koken, maar dan wel voor jullie.

Trek je agenda, nodig je vrienden, je buren, van mijn part de hele wereld uit en kom op 10 maart heerlijk bij Jenny, mij en mijn maten lunchen. U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom in Restaurant las Palmas. De lunch start om 12.30 uur en zal een avontuurlijke tocht zijn tussen de verschillende stijlen en smaken. U gaat lekker gevuld naar huis.

Deze benefietlunch kost u € 150,00. Wij doen dit geheel belangeloos en Jenny zal op de middag van de lunch het bedrag onthullen dat wij overmaken aan de Stichting Fight4Xander.

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.