Word een vriend van Las Palmas

Sluit je aan bij “De Vrienden van Las Palmas.

Bijzondere tijden vragen bijzondere oplossingen. In een tijd waar zakelijk Rotterdam creatief op zoek gaat naar nieuwe kansen en uitdagingen nodigt Herman den Blijker u uit om lid te worden van “De Vrienden van Las Palmas”.

De Vrienden van Las Palmas is een groep Rotterdammers die restaurant Las Palmas een warm hart toedragen. Speciaal voor deze Vrienden doet Herman den Blijker u het volgende aanbod. Word lid van de Vrienden van Las Palmas en open uw eigen Vrienden van Las Palmas spaarpot. U vult deze spaarpot met € 800,00 en Herman den Blijker stort er vervolgens € 200,00 bij.

Kortom, u en uw gasten kunnen elke keer genieten van alle heerlijke gerechten, goede wijnen, volle desserts en rijpe kazen en u eet als het ware het spaartegoed op. Want elke dag is een uitgelezen moment om Las Palmas te bezoeken en te genieten. Wij bieden oneindig veel mogelijkheden voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden. Van sit down dinners tot walking drinks. Van een intiem diner voor twee met gerechten à la carte tot zakelijk dineren in een privé ruimte met aparte keuken of Las Palmas volledig afgehuurd.

Verder sparen? Dat kan met onze “Las Palmas Loyalty Card”. Dit is een spaarkaart waarmee u kunt sparen voor speciale kortingen, acties en Herman den Blijker producten.

Clublid worden bij “De Vrienden van Las Palmas”?

Neem dan contact op met Aad Roos via:
E-mail: vriendenvan@restaurantlaspalmas.nl

 

About Communicatie Las Palmas

Het beste vis- en vleesrestaurant van Rotterdam.